Thuis

SRNE Solar Co.,Ltd

Bedrijfsprofiel

_SRNE ZONNE Co., Ltd, vestigen in 2009, een staatsniveau high-tech onderneming dat integreren R&D, vervaardigen en verkoop van zonne last controlemechanisme, zonne verlichting controlemechanisme, offgrid hybride omschakelaar, enz. Momenteel, is SRNE de belangrijke leverancier van de wereld van zonnecontroller.srne-producten won het vertrouwen van de globale klanten wegens de stal die lopen en de uitstekende prestaties, die niet alleen populair in China zijn, maar ook Noord-Amerika, Europa, Australië, Afrika, Zuidoost-Azië en andere region.n 2017, SRNE gaan in markt van de offgrid de hybride omschakelaar binnen. Na gedetailleerde product planning en ontwikkelende cyclus op lange termijn, is de hybride omschakelaar van SRNE offgrid klaar om in de markt te komen. R&D en het product baseerden, samen met de uitstekende naverkoopdienst, wijdt SRNE om de nieuwe leeftijd van zonnetoepassingen te bevorderen.

 

China SRNE Solar Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

2008

In 2008, de Technologieco. van Shenzhen COKO New Energy, werd Ltd gevestigd met 5 personen in Shekou, Shenzhen.

 

2009

Op 30 Juni, 2019, werd het Bedrijf behoorlijk geregistreerd, anders genoemd als Zonneco. van Shenzhen SRNE, Ltd, en begon het onderzoek & de ontwikkeling en verkoop van zonneenergieproducten te behandelen.

 

2010

In 2010, werd het Bedrijf gegaan naar Hengfeng-de Industriestad, bouwde een fabriek die een vloerruimte van 600m2 behandelen en zette het formeel in productie.

 

2011

In 2011, werd het Bedrijf verplaatst naar de Industriestreek van Gushu Jianyu Nr 2, en behandelde een vloerruimte van 3,000m ².

 

2012

In 2012, gingen de producten van het Bedrijf de Internationale Certificatie van ISO9001 over en verkregen de certificatie van veelvoudige productoctrooien, en ondertussen, de Bedrijf opgezette Internationale Marktafdeling om buitenlandse markten te ontwikkelen.

 

2013

In 2013, breidden de verwezenlijkingen van het Bedrijf zich snel uit en braken door RMB60 miljoen, en het Bedrijf had meer dan 100 werknemers.

 

2014

In 2014, breidde het Bedrijf verder zijn fabrieksgebouwen aan 4,000m ², vastgelegde nationale uit de Productiebasis en bureaus van Dongguan Chang'an, enz., en begon synchroon de bouw van zijn volledig processysteem.

 

 

2015

In 2015, verbeterde het Bedrijf zijn processysteem, en ging het spoor van productie op grote schaal en stabiele verkoop in.

 

2016

In 2016, had het Bedrijf zich op zonnecontrolemechanismen 8 jaar, geconcentreerd en een uiterst goed werk op dit gebied gedaan. SRNE-mensen werkten hard om vooruit te drukken terwijl het houden van de originele bedoeling in mening, en zij leidden de tendens van photovoltaic toepassingsindustrie in de era.

 

2017

In 2017, hield het Bedrijf persconferenties in Shanghai en Xinjiang, en ontwikkelde het merk geleidelijk aan van SRNE. Het organiseerde de activiteiten van de verkoopaansporing zoals Grote Campagne met Honderd Regimenten, enz. voor vaak, zeer aanmoedigend het enthousiasme van werknemers.

 

2018

In 2018, verscheen SRNE bij de persconferenties die in Shanghai en Xinjiang, enz. met de omschakelaars worden die onafhankelijk door het worden onderzocht gehouden en worden ontwikkeld, die zijn mijlpaalontwikkeling opmerken.

SRNE Solar Co.,Ltd
SRNE Solar Co.,Ltd
SRNE Solar Co.,Ltd
SRNE Solar Co.,Ltd
SRNE Solar Co.,Ltd
SRNE Solar Co.,Ltd
SRNE Solar Co.,Ltd
SRNE Solar Co.,Ltd
SRNE Solar Co.,Ltd
SRNE Solar Co.,Ltd
SRNE Solar Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : srne

Aantal werknemers : >150

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China SRNE Solar Co.,Ltd Certificaten China SRNE Solar Co.,Ltd Certificaten China SRNE Solar Co.,Ltd Certificaten China SRNE Solar Co.,Ltd Certificaten
粤ICP备09126372号